Over de klant

Waar andere uitzendbureaus vestigingen sluiten, opent WerkTalent ze. Ze bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien ze kandidaten zoals ze zijn en kijken ze verder dan het cv. Zij geloven in direct en persoonlijk contact. Met lokale partners die zelf uit de buurt komen. 

WerktalentProbleemstelling

WerkTalent wilde de interne en externe digitalisering verder professionaliseren. Daarom is besloten voor de implementatie van Connexys als nieuw ATS systeem. Daarnaast voldeed de website niet aan de eisen van een moderne Candidate Journey. De vertaling van de huisstijl was juist erg goed, deze is dan ook volledig overgenomen. De vestigingen hebben een verregaande vrijheid in ondernemerschap. De lokale aanwezigheid is essentieel voor WerkTalent. Daarom moeten de vestigingen een grotere zichtbaarheid hebben op de site. Tenslotte wil WerkTalent beter scoren in de organische zoekresultaten.

Oplossing

WerkTalent heeft gekozen voor een specialist in online recruitment. De jarenlange ervaring in recruitmentsites vormt de basis voor de nieuwe website. Door een aantal extra toevoegingen is de nieuwe site een perfecte online vertaling van de identiteit van WerkTalent. Leuke feature is bijvoorbeeld de mogelijkheid voor de vestigingen om bij een vacature een filmpje toe te voegen die direct in de vacaturedetailpagina getoond wordt. Deze video's worden via de maatwerk-koppeling naar de site gebracht zodat de vestigingen niet in meerdere pakketten hoeven te werken en toch hun regionale touch kunnen toevoegen aan de vacatures.

Nicole van Schaik, directeur business development

"Het is ons enorm goed bevallen om de product consultant tijdens
de realisatie van de website in te zetten. Doordat hij meerdere dagen op locatie
bij ons heeft gewerkt, hebben we snel de juiste punten op de i gezet."

Werktalent
Werktalent
Werktalent
Werktalent

Eindresultaat

Er is een nieuwe recruitmentwebsite gerealiseerd. Iedere vestigingspagina heeft een eigen introtekst gekregen, en de locatie is direct zichtbaar. In de vacaturedetails is een filmpje voor de betreffende vacature direct zichtbaar en is er direct WhattsApp contact met de recruiter mogelijk.

  • Video's geïntegreerd in vacaturedetails
  • Direct contact via WhattsApp
  • Maatwerk vestigingspagina's
  • Gepersonaliseerde headers bij vacatures
  • Datalayer voor optimale meetbaarheid
Werktalent