Online Recruitment specialist Minescape
breidt directie uit met COO Paul Wilkens

Amersfoort - De directie van Online Recruitment specialist Minescape is per direct versterkt met Paul Wilkens. Hij trad toe als Chief Operations Officer (COO). In deze nieuwe directiefunctie draagt Wilkens de verantwoordelijkheid voor alle dagelijkse operationele activiteiten en werkzaamheden van het bedrijf. André Polderman, oprichter en CEO van Minescape, blijft onverminderd actief als mededirectielid. Minescape adviseert, ondersteunt en helpt uitzendbureaus, werving & selectiebureaus, detacheerders en ondernemingen bij het vinden van talenten en het verwerken en beheren van het recruitmentproces. Met de toevoeging van Paul Wilkens aan de directie wil Minescape de verwachte groei van het bedrijf sneller, beter en effectiever realiseren. Wilkens was 15 jaar directeur bij Samsung Electronics Benelux waar hij de mobile division tot bloei bracht.

Aantrekkende economie stuwt vacatures op

Het aantrekken van de economie in Nederland zet verdere druk op het vervullen van vacatures. Naar verwachting zal de grens van 1 miljoen openstaande banen snel worden doorbroken. Minescape-oprichter André Polderman constateert dat die ontwikkeling het nodig maakt de recruitmentmarkt nòg beter te bedienen. ‘Alles draait erom de absoluut best mogelijke online campagnes te creëren voor het vinden van kandidaten. Wij weten perfect hoe je online content kunt optimaliseren om er bijvoorbeeld millennials mee te bereiken. We ondersteunen dat met state-of-the-art systemen en tools, waaronder ook de recent overgenomen mobiele app 'CareerMatch (voorheen Cocoon).’

Talent is onmisbaar

Minescape staat aan de vooravond van sterke verdere groei. Het bedrijf heeft in de achterliggende jaren zowel een heldere strategie uitgewerkt als de operationele voorwaarden voor succes ingevuld. Paul Wilkens: ‘Het potentieel om superhard te groeien is zowel in de markt als in Minescape aanwezig. Wij zijn vastbesloten die kansen te grijpen. Wij blijven focussen op optimale processen en systemen, maar de inbreng van talentvolle mensen is net zo belangrijk. Samen met onze medewerkers en mijn compagnon André Polderman gaan we Minescape de allerbeste online recruitmentpartij maken voor HR in Nederland.’

Over Paul Wilkens

Paul Wilkens (55) was van 1994 tot 2009 directeur van Samsung Electronics Benelux Mobile. In die periode groeide Samsung onstuimig uit tot mobile marktleider van de Benelux. Nadien was Wilkens voor uiteenlopende bedrijven in B2B, retail, e-tail en publishing betrokken als transitiemanager voor online.

Over Minescape

Minescape is Online Recruitment specialist voor het oplossen van vraagstukken op recruitmentvlak voor uitzendbureaus, werving & selectie bureaus, detacheerders en ondernemingen. Minescape bedenkt én ontwikkelt oplossingen in eigen huis, waarmee klanten hun doelstellingen kunnen waarmaken en consequent beter kunnen presteren dan hun concurrenten. Minescape werd in 2007 opgericht, is gevestigd in Amersfoort en biedt werk aan 40 medewerkers. 

Meer informatie?

Foto-APAndré Polderman, CEO van Minescape
andre.polderman@cig.nl  

 

 

 

 

 

 
Foto PWPaul Wilkens, COO van Minescape
paul.wilkens@cig.nl