Over de klant

De arbeidsmarkt wordt dynamischer, sneller en flexibeler. Dat biedt natuurlijk kansen, maar tegelijkertijd wordt er steeds meer van de ondernemer gevraagd. De ondernemer is ineens HR manager of P&O consultant geworden. En dat is nu precies wat hij niet wil zijn. Persoonality is er voor ondernemers. En deelt samen met hun klanten het werkgeverschap. Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s van het personeel over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, laten zij graag aan hun klant over. Zo bundelen zij hun krachten en doet een ieder waar hij goed in is. 

Samen de beste werkgever.

Samen werkgever worden, dat doe je natuurlijk niet zomaar. En zéker niet met iedereen. Daarom is het goed om te weten dat Persoonality een betrouwbare partner is. Eén van de grootste payrollorganisaties van Nederland. Een solide organisatie met jarenlange ervaring en meervoudig gecertificeerd.

case_visual_device-iphoneProbleemstelling

De website van Persoonality was verouderd en sloot niet meer aan bij de doelstellingen en eisen die zij aan de website stelden. Door de jaren heen was er steeds meer content bijgekomen waardoor de website meer een 'wikipedia-gevoel' dan 'voorname payrollorganisatie' uitstraalde. Persoonality had behoefte aan een nieuwe website die hun doelgroep beter zou aanspreken en bedienen. 

Oplossing

De nieuwe website van Persoonality is volledig ingestoken op de behoeften van hun doelgroep en mogelijkheden om dit te meten, zodat de website in de toekomst verder geoptimaliseerd kan worden. Op verschillende pagina's is een FAQ (veelgestelde vragen) geïmplementeerd waardoor vragen snel en makkelijk beantwoord worden. Cijfers en testimonia ondersteunen de betrouwbaarheid en kwaliteiten van Persoonality.

Het is zowel een inspirerende als informatieve website geworden, maar nu zónder het 'Wikipedia-gevoel' en mét een optimale beleving voor de doelgroep. 

Linet Oostewechel - Communication Executive

"Met de bouw van een nieuwe website hebben we samen met Minescape de eerste stappen gezet.
De basis voor optimaal gebruikersgemak, betere techniek en relevante en inspirerende content, staat.
In de volgende stappen gaan we ons gezamenlijk richten op het continu optimaliseren van de website, op basis van data.”

Persoonality case large afbeelding
case_visual_sfeer_medium.jpg
Persoonality case small links
Persoonality case small rechts

Eindresultaat

  • De nieuwe website maakt het de doelgroep gemakkelijker om de juiste informatie te vinden.
  • De doelgroep voelt zich beter aangesproken door goed gekozen beeldmateriaal en content.
  • Door optimale meetbaarheid ontstaan er kansen om de website verder te optimaliseren.
  • De expertise en betrouwbaarheid van Persoonality komen o.a. door de cijfers en testimonia beter naar voren. 
Logo Persoonality