Per 1 november neemt Minescape activiteiten over van Cocoon bv waaronder de app 'Cocoon'. Deze 'Tinder voor vacatures' is gericht op jonge talentvolle mensen op het gebied van o.a. development, creatie, online marketing en sales. De user experience [UX] die bijvoorbeeld millennials gewend zijn bij datingapps zoals Tinder, helpt hen betere beslissingen te nemen en sneller te reageren op vacatures. Kandidaten en werkgevers kunnen op basis van voorkeuren elkaars profielen bekijken en bij wederzijdse interesse ontstaat er een match. Deze match vormt de basis van waaruit, via informele communicatie en/of ontmoeting, een mooie samenwerking kan ontstaan.

De match: Cocoon en Minescape

De visie en het gedachtegoed van Cocoon sluiten perfect aan op de filosofie van Minescape om kandidaten te inspireren en te verleiden waar zij zich ook bevinden. Met als doel de beste match. Met de overname van Cocoon halen wij allereerst heel veel extra kennis en ervaring voor ons én onze klanten in huis. Kennis en ervaring over mobiel én over hoe (met name) talentvolle millenials zich laten inspireren en verleiden tot solliciteren. 

Nieuwe naam: CareerMatch

Cocoon wordt per 1 november gerebrand naar CareerMatch. De komende tijd blijft CareerMatch gewoon beschikbaar in de huidige vorm en bieden wij het gebruik van de app gratis aan. In de komende periode werken wij onze nieuwe plannen uit en later in 2018 zullen we de app verder gaan ontwikkelen.