Over de klant

Certus Groep is arbeidsbemiddelaar en kennispartner in de arbeidsmarkt sinds 2009. Zij verbinden overheidsspecialisten en publieke organisaties binnen het fysiek domein, het sociaal domein en bestuur & organisatie. De dienstverlening van Certus Groep omvat detachering, werving & selectie, interim management en arbeidsmobiliteit.

case_visual_device-iphoneProbleemstelling

Certus Groep wil publieke organisaties en overheidsspecialisten nog persoonlijker benaderen en digitale resultaten beter doormeten. Daarnaast wil Certus Groep zichzelf digitaal nog sterker presenteren als arbeidsbemiddelaar voor de overheid. Certus Groep wilde graag dat de website ook geschikt zou zijn voor mobiele bezoekers én mobiel solliciteren. 

Oplossing

Minescape heeft voor deze wensen kunnen vertalen in een nieuwe website. Wat direct opvalt is de video caroussel in de header waarin de missie en visie van de Certus Groep direct gedeeld worden met de bezoeker. Verder zijn de drie pijlers van de Certus Groep, namelijk in het fysiek domein, sociaal domein en bestuur en organisatie; duidelijk onderverdeeld in diverse vakgebieden waar bezoekers op vacatures kunnen reageren. Certus Groep heeft passende foto's laten maken om zo de website sprekend te maken en hun persoonlijke touch, mee te geven.

Elwin Spoel - Algemeen Directeur

"Het kwalitatief hoogstaande en warme design van de nieuwe website sluit uitstekend aan bij onze wensen.”

Certsu case visual
case_visual_sfeer_medium.jpg
Certus case small links
cetrus case small rechts

Eindresultaat

Een moderne website die geschikt is voor mobiele devices en gemaakt is met nieuwe techniek. Waar de professionele en persoonlijke aanpak van Certus Groep naar voren komt. Die overzichtelijk en innovatief is en waar Certus de komende jaren mee verder kan.

Logo Certus