Over de klant

Staytec is gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van uitvoerende, midden- en hoge kaderfuncties in de sectoren: techniek, logistiek, commercieel en administratief.

StaytecInleiding:

Staytec heeft een website die niet meer voldoet aan hun wensen. De website sloot niet aan bij de Employer Branding van de organisatie en was onoverzichtelijk. Daarnaast was deze site niet geschikt voor mobiele devices en niet automatisch te koppelen aan een vacature feed. 

In de technisch branche is het erg moeilijk om goede kandidaten te vinden. Het is dan ook van belang dat de doelgroep makkelijk en snel bij de voor hen relevante pagina’s komt. Door ervoor te zorgen dat de nieuwe recruitmentsite beter gaat converteren, blijft er meer tijd over voor andere werkzaamheden zoals het contact met de gedetacheerden, voeren van gesprekken en het verzorgen van opleidingsmogelijkheden.

Oplossing:

Doordat Staytec duidelijk is waar ze voor staat, wie de doelgroepen zijn en wat de Employer Branding is, is er een goede samenwerking tussen Staytec en Minescape ontstaan.  In de nieuwe website ligt de nadruk op de mensen die werkzaam zijn in bepaalde branches. Door deze vorm van personalisatie identificeert de doelgroep zich sneller en beter met Staytec, waardoor meer conversie plaatst vindt op de site.

Naast het visual design en de technische uitwerking, heeft Minescape ook de content geschreven voor de site.  De website heeft de juiste uitstraling gekregen, zowel de visuals als de content zijn aangepast naar de Employer Branding van Staytec. De pagina’s zijn gepersonaliseerd per branche, waardoor de kandidaat zich herkent in de profielen en snel beschikt over de juiste informatie. De website is nu geschikt voor alle mobiele devices en is geoptimaliseerd voor Google (SEO).

Daarnaast is er een directe koppeling van vacatures met het gebruikte automatiseringssysteem gemaakt, waardoor het recruitmentproces een efficiency slag heeft gemaakt.

Eindresultaat:

De website ziet er overzichtelijk uit met een mooie, professionele uitstraling.  De website is geschikt voor alle mobiele devices en SEO proof! Kortom Staytec gefeliciteerd met jullie nieuwe website!

Lisa van Veen, Manager Operations

''Het was prettig samenwerken met Minescape. Onze briefing is goed opgepakt en de website ziet er geweldig uit.
Wij zijn er blij mee.''

Staytec
Staytec
Staytec
Staytec
Staytec