Wil jij vanachter je laptop in één uur bijgepraat worden over de rol die contentmarketing en UX design hebben in de Candidate Experience? Dat kan! Op maandag 13 februari om 14:30 uur verzorgen Peter Woudenberg en Deborah Hempenius een gratis webinar van één uur in het kader van de Webinar Week van Werf& en ZIPconomy.

De beste Candidate Experience

Binnen de Candidate Journey heeft elke sollicitant of kandidaat verschillende touchpoints. Op die momenten wil je voorkomen dat hij afhaakt. Uiteraard is de UX hierbij van belang, maar krachtige content doet ook veel. Herkent de kandidaat zich in de visuals en de tekst op jouw website? Spreek je hem op de juiste manier aan? En verwacht je écht van een kandidaat dat hij 20 vragen beantwoordt om zijn cv op jouw bureau te krijgen? 

In het webinar gaan we in op de verschillende touchpoints, de 5 doelen van content op een website en hoe je in die stappen de juiste kandidaten op de website houdt. Aan de hand van data, heatmaps en inspirerende voorbeelden geven we je inspiratie en praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan. Verbeter zelf de Candidate Experience binnen jouw website!

De inschrijving is helaas
inmiddels gesloten

Kijk op onze seminarkalender voor nog meer interessante onderwerpen
of meld je aan voor onze mailinglijst om alle uitnodigingen voortaan in
je mailbox te ontvangen.