Over de klant

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa op het gebied van de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Het is een familiebedrijf, dat zie je terug in een persoonlijke benadering en korte lijnen als het om personeelsbeleid gaat.

Boels Jobs werkt ook goed op mobiele apparatenProbleemstelling

De website van Boels was inmiddels 6 jaar oud. In die 6 jaar is Boels gegroeid en veel internationaler geworden. Dat internationale karakter was onvoldoende zichtbaar op de site. Bovendien was de vindbaarheid niet optimaal en herkende de doelgroep zich niet in de informatie op de website. Op een deel van de vacatures kwamen wel veel reacties, maar daar zaten te weinig geschikte kandidaten tussen. Daarnaast moesten alle sollicitaties handmatig verwerkt worden. Een situatie die zowel de kandidaat als de medewerkers van Boels veel tijd kostte.

Oplossing

Minescape realiseerde een website die beter vindbaar is, waarin duidelijk de (internationale) projecten naar voren komen, verschillende doelgroepen zich beter herkennen. Daarnaast zijn voorbereidingen getroffen om met een cockpit het vacature- en sollicitatiemanagement efficiënter en sneller te maken. De volgende stap is om ook de recruitmentwebsites in andere Europese landen waar Boels actief is, aan te passen.

Impressie homepage Boels Jobs
Een kijkje in de 'keuken' van het verhuurbedrijf
Herkenbare beelden van Boels
Verbeterde vindbaarheid van vacatures

Eindresultaat

Een innovatieve recruitmentwebsite die:

  • het internationale karakter van Boels weergeeft
  • kandidaten meer aanspreekt
  • beter vindbaar is
  • een stevige basis vormt voor de andere Europese recruitmentsites
  • meer matches oplevert in minder tijd.
Boels