Over de klant

Luba Uitzendbureau bestaat sinds 1968 en richt zich op de in-, door- en uitstroom van medewerkers voor het MKB. Waar anderen vestigingen sluiten, komen er bij Luba juist vestigingen bij. Die groei vraagt om een website die daarin mee kan groeien.

Luba werkt ook goed op mobiele devicesProbleemstelling

De vorige website stamde uit 2009 en sloot niet meer aan bij Luba. Hij was vol en onoverzichtelijk geworden en de kernwaarden van Luba straalden er onvoldoende van af. Daarnaast waren er procesmatige zaken waarvoor een oplossing gevonden moest worden: op sommige vacatures kwamen wel 300 reacties binnen waarvan het merendeel direct (handmatig) afgekeurd kon worden doordat ze niet aan de harde eisen voldeden. Dat kostte de intercedenten veel tijd.

Oplossing

Minescape vertaalde de ideeën van Luba niet alleen in een website waarin de kernwaarden (met name dichtbij) van Luba naar voren komen, maar ontwikkelde ook een cockpit. Hierin kunnen intercedenten op vacatureniveau selectievragen stellen, een video invoegen, een sluitingsdatum of maximaal aantal sollicitaties instellen waarna de vacature automatisch sluit en met één klik een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek of afwijzing versturen vanuit de cockpit. De content op de website is gepersonaliseerd met eigen fotografie en een vacature-aanbod op geo-locatie.

Johan Doornenbal, Algemeen directeur Luba

"Minescape verstaat het vak van online recruitment. Ze zijn klantgericht en niet contractgericht. Minescape stopt pas als het echt klaar is.”

Impressie homepage Luba.nl
Luba.nl test: Pas jij bij het MKB?
Luba: dichtbij & benaderbaar
Luba: werken in het MKB
Luba