Seminar Recruitmenttrends & Ontwikkelingen 2018

Trends_Ontwikkelingen_Klein_nieuws.jpg

Tijdens het seminar RecruitmentTrends& Ontwikkelingen 2018 vertelden industry experts Martijn Hemminga en Peter Woudenberg welke te verwachten trends er dit jaar in de markt van belang zijn.

Lees hier meer over de trends »

Minescape breidt uit met COO Paul Wilkens

Klein_nieuws_paul.jpg

Amersfoort - De directie van Online Recruitment specialist Minescape is per direct versterkt met Paul Wilkens. Hij trad toe als Chief Operations Officer (COO). In deze nieuwe directiefunctie draagt Wilkens de verantwoordelijkheid voor alle dagelijkse operationele activiteiten en werkzaamheden van het bedrijf. Andre Polderman, oprichter en CEO van Minescape, blijft onverminderd actief als mededirectielid.

Lees meer »

Overname activiteiten Cocoon B.V.

Cocoon_thumb..jpg

Per 1 november neemt Minescape activiteiten van Cocoon bv over. De visie en het gedachtegoed van Cocoon sluiten perfect aan op de filosofie van Minescape om kandidaten te inspireren en te verleiden waar zij zich ook bevinden. Met als doel de beste match!

Lees meer »

Optimalisatie van je recruitment op basis van data. Waar begin je (aan)?

webinar-nieuws-thumb-website.jpg

Analyseer jij regelmatig de statistieken in Google Analytics, maar heb je eigenlijk geen flauw idee hoe je deze cijfers kan gebruiken om dingen te verbeteren? Onlangs hebben we daar een webinar over gegeven in het kader van de webinarweek van Werf& en ZipConomy.

Lees meer »

Hoe Luba hoogzomer een moeilijke vacature vervulde

Luba_klein_01.png

Het is hoogzomer als Luba een vacature voor ‘Field marketing medewerkers’ op hun website plaatst. De sollicitaties komen helaas niet binnen. Aan Minescape de taak om daar verandering in te brengen...

Lees meer »

Google for jobs: ben jij er klaar voor?

seminar-nieuws-afbeelding-google-for-jobs.jpg

Google for jobs komt er aan, is jouw organisatie er klaar voor? Schrijf je in voor de 3e sessie voor dit seminar en lees onze blog. Ontdek wat Google for Jobs is en hoe jij er voor zorgt dat je in de startblokken staat als het naar Nederland komt!

Lees meer »

Staytec past personalisatie toe op nieuwe website

Staytec

Staytec heeft een nieuwe website waar de bezoeker per branche wordt aangesproken. De doelgroep herkent  zichzelf en wordt op een snellere manier voorzien van de juiste vacatures en informatie.

Bekijk de case »

Extra datum seminar 'Google for Jobs' op donderdag 14 september

seminar-nieuws-afbeelding-google-for-jobs.jpg

Onlangs heeft Google een nieuwe dienst aangekondigd : Google for Jobs”. Wat  gaat dit voor jou betekenen?

Lees meer »

Mercedes-Benz werft met een nieuwe recruitmentsite!

Mercedes Benz

We zijn trots om te kunnen vermelden dat Mercedes- Benz een nieuwe site heeft met als belangrijkste onderdeel een koppeling met Randstad.

Bekijk de case »

Recent opgeleverd: Reiswerk

Reiswerk

Verschillende doelgroepen uit de reisbranche een optimale reis op de website bezorgen. Het is Reiswerk en Minescape gelukt met het CMS van Kentico.

Bekijk de case »

Seminar Bloggen voor Recruitment

Seminar Bloggen voor Recruitment

Op 4 juli organiseerden we in samenwerking met zorgverzekeraar VGZ een seminar over bloggen en vloggen voor recruitment.

Lees meer »

Workshop 'Bereik de beste candidate experience op jouw website' wordt herhaald

Bereik de beste Candidate Experience op jouw recruitmentsite

Welke rol spelen content en UX design in het overhalen van kandidaten om te solliciteren? Op dinsdag 20 juni organiseren we hierover een gratis workshop. Ben jij recruiter of MarCom professional? Schrijf je in! Lees meer>>

Bereik de beste Candidate Experience op jouw recruitmentsite

Bereik de beste Candidate Experience op jouw recruitmentsite

Bij het opzetten en optimaliseren van een recruitmentwebsite denken bedrijven nog te vaak vanuit zichzelf. Terwijl het toch echt om de kandidaat draait. Maar hoe doe je dat? We delen een aantal inzichten en tools uit het webinar van 13 februari.

Lees meer »

Wij geloven bij recruitmentsites heel erg in het candidate first-principe

Wij geloven bij recruitmentsites heel erg in het candidate first-principe

Content die aansluit bij de interesse van de doelgroep nodigt uit om te solliciteren. Hoe je dit kunt inzetten en wat daarbij komt kijken?  Tijdens het webinar op 13 februari  ‘De beste Candidate Experience met contentmarketing en UX design’ geven we de deelnemers inzicht hoe hiermee om te gaan aldus  André Polderman.

Lees meer »

Webinar Week:

Webinar week

Wil jij vanachter je laptop in 1 uur bijgepraat worden over de rol die contentmarketing en UX design hebben in de Candidate Experience? Dat kan! 

Lees meer »

RECRUITMENTTRENDS IN 2017: 10 HANDIGE TOOLS

blogartikel-thumb-1.jpg

Het is ons goede voornemen om het recruiters en HR professionals dit jaar makkelijker te maken. Daarom delen we hierbij de 10 tools en sites die Geert-Jan Waasdorp tijdens het seminar in december deelde.

Lees meer »

Dé recruitmenttrend in 2017: Employer Impact

Employer-Impact.jpg

Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie kent in 2017 volop trends. We lichten er één voor je uit. Maar dan wel meteen de belangrijkste.

Lees meer »

Employer branding: de 5 grootste fabels

Employer branding 5 grootste fabels.jpg

Om nieuwe medewerkers aan te spreken is een aantrekkelijke employer brand onmisbaar. Tijd om even met het management op de hei te gaan zitten en een leuk concept te bedenken. Simpel. Toch? Wij zetten de 5 grootste fabels over employer branding voor je op een rij.

Lees meer »

Recent opgeleverd: Verhoeve

Recent opgeleverd: Verhoeve

Moderne, flexibele en gebruiksvriendelijke website verhoeve.com maakt sollicitatieproces laagdrempelig én meetbaar. De adaptive website, met o.a. cloud solliciteren, social sharing, ondersteunt hun groeiambities.

Bekijk de website »

Van Recruitment Analytics naar Recruitment Intelligence

Van recruitment analytics naar recruitment intelligence

Hoe zet je de stap van Recruitment Analytics naar Recruitment Intelligence? En hoe stuur je daarna effectief op je recruitmentrendement? Je leest het in deze blog.

Lees meer »

6 oktober: Minescape op de Carerix Roadshow

Carerix Roadshow 6 oktober 2016 Amersfoort

Tijdens de Carerix Roadshow 2016 zijn wij wederom aanwezig als partner van Carerix. Meld je aan en beleef een dag vol nieuwe innovaties en inspiratie. Zie we je dan?

Lees meer »

Recent opgeleverd: Boels Jobs

Recent opgeleverd: Boels Jobs

Nieuw online recruitmentplatform vormt stevige basis voor internationale groei van Boels. Efficiënt internationaal werven mét behoud van de persoonlijke benadering. Oók online.

Bekijk de case »

Personalisatie: je website op maat voor elke kandidaat

Website personalisatie: je site op maat voor elke kandidaat

Hoe zorgt website personalisatie ervoor dat je kandidaat wél solliciteert of zich abonneert op je vacatures? Wat zijn de valkuilen en mogelijkheden? En waar begin je? Lees dit artikel en ga goed voorbereid van start.

Lees meer »

Recent opgeleverd: TechProfs

Recent opgeleverd: Techprofs

Nieuwe recruitmentsite werkt voor Techprofs. Zo kan Techprofs weer jaren vooruit met het werven van technische vakmensen en het vinden van opdrachtgevers in de techniek.

Bekijk de website »

Recent opgeleverd: Abiant

Recent opgeleverd: Abiant

Nieuwe wervingswebsite van Abiant voor werkgevers, werknemers en leden is geheel opgebouwd rondom het thema "Trots op...". En wij zijn natuurlijk trots op het mooie resultaat!

Bekijk de website »

Recent opgeleverd: Werken bij Strukton

Recent opgeleverd: Werken bij Strukton.jpg

Nieuwe recruitmentwebsite geeft Strukton een stevig fundament om op verder te bouwen aan de toekomst. Nationaal én binnenkort ook internationaal, maar altijd dichtbij.

Bekijk de website »

Seminar juni: ontdek de kracht van online personalisatie

Ontdek de kracht van online personalisatie.jpg

Hoe overtuig je je doelgroep écht online? Hoe maak je online communicatie persoonlijk? Ontdek de kracht van online personalisatie tijdens ons seminar op 23 juni a.s.

Lees meer »

Blog: nooit meer post and pray!

Vacatures: nooit meer post and pray

Online job advertising ontwikkelt zich razendsnel. Meer mogelijkheden en beter meetbaar, dus nooit meer post and pray. Waar liggen de kansen voor jouw vacatures? En hoe krijg je meer grip op jouw wervingscampagnes?

Lees meer »

Recent opgeleverd: AB Oost

Recent opgeleverd: AB Oost

Nieuwe recruitmentwebsite AB Oost legt focus op belangrijke vakgebieden en biedt een toegankelijk sollicitatieproces. De content en interactiemogelijkheden passen bij de employer brand: down to earth, informeel en professioneel.

Bekijk de website »

12 mei 2016: TruAmsterdam goes Amersfoort

TruAmsterdam goes Amersfoort - 12 mei 2016

Wij zijn trots dat we op 12 mei TruAmsterdam mogen hosten...in Amersfoort. Ben jij recruiter en wil je dit niet missen? Bestel dan snel je ticket!

Lees meer »

Recent opgeleverd: Samen in de Zorg

Recent opgeleverd: Samen in de Zorg

Recruitmentsite voor vast, tijdelijk, interim en ZZP zorgpersoneel. De website draagt de kernwaarden van Samen in de Zorg uit en kan meegroeien met haar ambities, onder meer door de dynamische koppeling met het ATS.

Bekijk de website »

Blog: bereik de juiste kandidaat in 6 contentmarketing stappen

Contentmarketing bereik de juiste kandidaat in 6 stappen

Niets bezorgt recruiters zoveel hoofdpijn als moeilijk vervulbare vacatures. Want hoe krijg je die ooit vervuld? Contentmarketing kan je daarbij helpen. Ons contentmarketing stappenplan helpt je gericht keuzes te maken. Zodat niets je meer tegenhoudt om die moeilijk vervulbare vacature tóch te vervullen.

Lees meer »

Recent opgeleverd: Onze Leerkracht

Recent opgeleverd: Onze Leerkracht

Wervingssite voor docenten (vast, tijdelijk, interim en ZZP). De website draagt de kernwaarden van Onze Leerkracht uit en kan meegroeien met haar ambities, onder meer door de dynamische koppeling met het ATS.

Bekijk de website »

Blog: vier online musthaves voor elke recruiter

Vier online musthaves voor elke recruiter

Een recruitmentwebsite die zich naadloos aanpast aan het apparaat waarop hij wordt bekeken, gepersonaliseerde content, de mogelijkheid om direct via je tablet of smartphone te solliciteren en een positieve sollicitatie-ervaring. Deze vier musthaves leveren jou als recruiter een  behoorlijke concurrentievoorsprong op.

Lees meer »