Online Recruitment 
Specialist

De juiste persoon, op de juiste
plek krijgen. Vacatures snel en efficiënt invullen. Dáár draait
het om bij online recruitment.

Informatie aanvragen

Minescape

Ons nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws over innovatieve recruitmentprojecten, blogs en interessante evenementen. En nog veel meer leuk nieuws.

Hoe Luba een moeilijke vacature vervulde

Luba_klein_01.png

Het is hoogzomer als Luba een vacature voor ‘Field marketing medewerkers’ op hun website plaatst. De sollicitaties komen helaas niet binnen. Aan Minescape de taak om daar verandering in te brengen...

Lees meer »

Google for jobs: ben jij er klaar voor?

seminar-nieuws-afbeelding-google-for-jobs.jpg

Google for jobs komt er aan, is jouw organisatie er klaar voor? Schrijf je in voor de 3e sessie voor dit seminar en lees onze blog. Ontdek wat Google for Jobs is en hoe jij er voor zorgt dat je in de startblokken staat als het naar Nederland komt!

Lees meer »

Minescape is Google Partner

google-partner-search-ads-thumb.jpg

Onlangs heeft Google erkend dat Minescape over aantoonbare Google AdWords-expertise beschikt. Daarmee mogen we ons nu officieel Google Partner noemen en ben jij verzekerd van onze actuele kennis en expertise.

 

Online recruitment is onze kracht. Daar adviseren en begeleiden wij onze grote klanten al jaren in.

Onze diensten

Wij hebben alle expertise in huis om online recruitmentvraagstukken op te lossen voor uitzendbureaus, bureaus in de werving & selectie/detachering en corporates. Wij zijn dé kennispartner op het gebied van Online Recruitment.

Onze dienstverlening is samen te vatten in 4 pijlers;

Recruitment Marketing

Recruitment Marketing

Minescape zorgt ervoor dat de vacatures op de juiste plekken zichtbaar zijn, zodat de kandidaten zo snel mogelijk kunnen solliciteren. Dit doen we door middel van job advertising campagnes via verschillende kanalen die voor jouw doelgroep relevant zijn. We zorgen voor gerichte traffic naar jouw recruitmentsite door onder andere het inzetten van RecruitNow.

RecruitNow is een performanced based recruitment advertising platform waarmee organisaties worden ondersteund bij het sneller online werven van talent tegen lagere kosten. Door een cross mediale inzet worden er meer kanalen ingezet en wordt er per type doelgroep gekeken welke kanalen het beste presteren. Best presenterend betekent voor ons het aanleveren van voldoende sollicitanten, kwalitatieve sollicitanten en een goede prijs per sollicitant (Cost Per Applicant). Op basis van de prestaties van de online kanalen passen we de campagnes aan, zodat altijd de meest optimale mix aan kanalen wordt benut. Zo wordt het uiteindelijk volledig geautomatiseerd, waardoor de recruiter meer tijd heeft voor andere recruitment werkzaamheden.

Lees meer over RecruitNow

Voordelen Recruitment Marketing

 • Efficiënter werven via verschillende kanalen
 • Gericht op waar jouw doelgroep zich bevindt
 • Betere kwaliteit kandidaten
 • Sneller online werven tegen lagere kosten

Recruitment Sites

Recruitment Sites

Een recruitmentsite of werken-bij-site heeft een duidelijk doel: genoeg goede kandidaten opleveren. Makkelijk gezegd, maar hoe zorg je daarvoor?

Wij werken als specialist binnen online recruitment vanuit de ‘Candidate First principe’. Door de kandidaat een optimale Candidate Experience op de site te bieden én jouw Employer Branding goed weer te geven, reageren er kandidaten die zowel voor de functie als voor de organisatie geschikt zijn. De kandidaat voelt zich verbonden en wordt verleid te solliciteren. Belangrijk is dan ook dat je site goed vindbaar en door te meten is.

Voordelen Recruitment Sites:

 • Ontwikkeld op basis van de beste Candidate Experience
 • Resultaatgericht, transparant, op maat en veilig
 • Integratie met alle ATS en Back-end systemen
 • Site die goed vindbaar is in de zoekmachines

Recruitment Insights

Recruitment Insights

Meten is weten! Hoe weet je nu wat de best presterende job advertising campagne is, of welke functionaliteit de meest optimale Candidate Experience biedt? Wanneer weet je óf en hoe je moet bijsturen in je online recruitment proces? Door te “luisteren” naar de kandidaat.

De kandidaat laat online zijn “reisverslag” achter. Dit verslag biedt waardevolle informatie waarmee de kandidaat jou vertelt hoe zijn/haar volledige Candidate Journey is verlopen. Vanaf het eerst moment dat de kandidaat in contact komt met jouw organisatie tot de eventuele plaatsing. Door het volledige reisverslag van de kandidaat in kaart te brengen verzamelen wij een breed scala aan data. Deze data maken we inzichtelijk via diverse webanalyse- en feedbacktools en presenteren we in overzichtelijk Dashboards waarmee we jou inzicht bieden in de resultaten van jouw online recruitmentproces. Denk hierbij aan: hoe heeft de kandidaat jouw vacature gevonden, op welke manier heeft hij jouw website bezocht, hoe is het sollicitatieproces verlopen en is de kandidaat geplaatst (doormeten tot plaatsing). Op basis van deze inzichten kun je jouw recruitmentproces optimaliseren en hiermee sneller, efficiënter, goedkoper én meer/betere kandidaten bereiken.

Voordelen Recruitment Insights:

 • Bijsturen van je recruitmentproces op basis
  van het gedrag van je kandidaat
 • Inzicht in de kosten per aanname
 • Inzicht in wat de doelgroep op de recruitmentsite belangrijk vindt
 • Inzicht in de best presterende kanalen per aanname
 • Snel en effectief mee bewegen met de ontwikkelingen in de markt.

Recruitment Optimalisatie

Recruitment Optimalisatie

De markt is voortdurend in beweging, nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Ontwikkelingen op het gebied van werkeloosheid, de impact van social media en het ontstaan van nieuwe technologieën zijn maar een klein aantal voorbeelden hiervan.

Deze ontwikkelingen hebben effect op de wervingsbehoefte van jouw organisaties én op de wensen van de kandidaat. Ofwel: jouw recruitmentproces kan niet stil staan! Op basis van de ontwikkelingen in zowel de branche als bij de doelgroep, in de techniek én binnen jouw organisatie adviseren wij hoe je het recruitmentproces continue actueel kunt houden. Hiervoor zijn we graag voortdurend in gesprek met onze klanten om aan te kunnen sluiten bij de wensen van jouw organisatie om gezamenlijk de juiste stappen kunnen zetten. Als specialist binnen online recruitment denken we graag met je mee hoe je deze ontwikkelingen kunt vertalen naar jouw recruitmentproces. Door de inzichten te combineren met de resultaten vanuit de Recruitment Insights ontstaat er een solide basis waaruit optimalisatie van het recruitmentproces in gang wordt gezet.

Voordelen Recruitment Optimalisatie:

 • Het recruitmentproces sluit aan op de behoefte
  van de organisatie en de markt
 • De Candidate Experience past bij de wensen van de doelgroep
 • Efficiëntere recruitmentprocessen
 • Lagere kosten door efficiëntere online recruitmentprocessen

Certus: nieuwe website

Nieuw

Certus Groep had behoefte aan een website die past bij de sterke groei van de
organisatie. Voor Certus is het belangrijk dat ze hun doelgroep nog
persoonlijker kunnen benaderen en resultaten beter kunnen doormeten.

Bekijk deze case

Certus

Meer cases

Onze klanten

Zij zijn onze drijfveer. Of we nu een complete werken-bij-site voor ze mogen maken, of een korte zoekmachine-analyse. We werken met plezier samen met onze klant om zo met elkaar de beste resultaten te behalen. 

Contact

Ben jij inmiddels geïnteresseerd en wil je graag meer informatie, dat kan! Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met je mee in jouw recruitmentwensen. 

Neem contact met ons op
Routebeschrijving

Waar kan je ons vinden?

Hogeweg 182
3815 LZ Amersfoort
T +31 (0)88 524 55 24
F +31 (0)88 524 55 99

We komen graag met je in contact!

Als je hier jouw gegevens en jouw vraag of opmerking achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Liever zelf bellen? Dat kan op telefoonnummer 088 524 55 24. 

Terug naar contact

Velden met een * zijn verplicht